Asigură o masă caldă pentru un copil de la sat

Știai că 225.000 de copii din România merg seara la culcare flămânzi,* iar numărul lor este în continuă creștere?

Anul acesta vrem să fim siguri că 500 de copii săraci primesc o masa caldă, 5 zile pe săptămână. Lucrul acesta se va întâmpla după orele de curs, în 13 centre Școală după Școală coordonate de noi. Aici, sub îndrumarea profesorilor, copiii își fac temele, își dezvoltă abilitățile, sunt ajutați să nu abandoneze școala și să își găsească un drum în viață.

Pentru unii dintre ei, masa oferită la centru este singura pe care o mănâncă în ziua respectivă.

Ajută-ne să asigurăm un prânz pentru acești copii. Este nevoie de 2.000 lei pentru a oferi o masă caldă unui copil, pe perioada întregului an școlar.

Copiii de la sate au nevoie de noi acum. #Educațiacontează

*Sursa: Fundatia World Vision România, ”Bunăstarea Copilului in Mediul Rural”

[ Show more ]

Donatii:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Asigură o masă caldă pentru un copil de la sat

Donatii

In beneficiul: Asigură o masă caldă pentru un copil de la sat

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Donatii

Pagini fundraising

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target