Ana-Maria Popa Fundația Vodafone România

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

România este țara cu cea mai mare rată a mortalității infantile din Uniunea Europeana, cu 6 decese la 1.000 de nașteri, aproape dublu față de media UE, care este de 3,4 decese la 1.000 de nașteri.

Doar în 14 orașe din țară, acolo unde există secții de nivel III, dotate cu aparatura necesară terapiei intensive, nou-născuții cu probleme majore pot primi îngrijire adecvată, în restul orașelor bebelușii depind de șansa unui transfer care uneori se întâmplă când este deja prea târziu.

Îmi doresc ca toți nou-născuții din țara noastră să aibă aceleași șanse la îngrijire medicală adecvată. Îmi doresc ca toate spitalele din țară să dispună de aparatură medicală de care copiii noștri au nevoie urgentă.

De aceea am ales ca anul acesta să-mi donez ziua de naștere cauzei Fundației Vodafone România, Fondul Viață pentru Nou-Născuți.

Acesta urmărește dotarea secțiilor de nivel I și II de neonatologie cu echipamentele necesare astfel încât să putem contribui împreună la schimbarea acestei statistici triste: scăderea mortalității infantile.

Cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi anul acesta este o viață salvată, un bebeluș sănătos, medici bucuroși și părinți fericiți!

#ÎmpreunăPutemȚineRomâniaÎnViață

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Vodafone România e o organizație neguvernamentală românească puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul țării, în domeniile sănătate, educație, servicii sociale și voluntariat.

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

1 Donații

Angela