Teodora Munteanu Fundația Vodafone România

2,000 RON
Target
Donații

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru Fondul Viață pentru Nou- Născuți, program prin care mai multe compartimente și secții neonatale de nivel scăzut din țară sunt dotate cu echipamente și aparatura necesare unui diagnostic mai bun și mai rapid și a unui tratament adecvat.

Nu toți bebelușii au șansa să se nască într-un oraș mare, într-o maternitate sau secție bine dotata dar cred că toți, fără excepție, trebuie să aibă șansa unei îngrijiri optime.

Rata mortalității infantile de la noi din țară este cea mai ridicată din Uniunea Europeană. Asta înseamnă că la fiecare 7 ore, un bebeluș pierde șansa la viață, de cele mai multe ori din cauza lipsei unui echipament sau al unui transfer care se întâmplă prea târziu. Împreună cu colegele mele din Fundația Vodafone, încercăm să schimbam această realitate tristă și să creștem șansele la viață pentru cât mai mulți bebeluși.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză în care cred!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Vodafone România e o organizație neguvernamentală românească puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul țării, în domeniile sănătate, educație, servicii sociale și voluntariat.

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

7 Donații

Sa te bucuri de tot ce iti face bine, draga Teo.
10 May 2023
La multi ani, draga Teodora, si la cat mai multe proiecte minunate! 🤗♥️🌹
03 May 2023

Luiza si Gina

La multi ani!
03 May 2023

io

La mulți ani frumoși și sănătoși :)
02 May 2023

Andrama

La multi ani draga si inimoasa Teo!
02 May 2023

Angela

La multi ani frumosi si buni ca tine draga Teo!
24 Apr 2023

Anonymous