Aleg un stil de viata sanatos si sustin proiectul Fundatiei Vodafone

 

Alexandra Ionescu Fundația Vodafone România

53% Complete
530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Duminica, pe 15 octombrie, alerg la cursa de Semimaraton din cadrul "Raiffeisen Bucharest International Marathon" si sustin proiectul Fundatiei Vodafone "Impreuna putem tine Romania in viata!".

Daca vrei sa ma sustii, poti veni in Piata Constitutiei sau poti dona o suma, mai mica sau mai mare, pentru acest proiect.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Vodafone România e o organizație neguvernamentală românească puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul țării, în domeniile sănătate, educație, servicii sociale și voluntariat.

La fiecare 7 ore, un nou-născut din țara noastră moare într-o secție de neonatologie insuficient dotată. Din fericire, împreună avem puterea să combatem chiar și cele mai sumbre statistici! 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

5 Donații

Te sustin si te incurajez sa combini activitatea sportiva si strangerea de fonduri in scop caritativ! Bravo!!
23 Oct 2023

Anonymous

75 RON
Keep running!
16 Oct 2023
Go go mamsy🏃‍♀️🏃‍♀️
15 Oct 2023
75 RON
Să tot ai colegi așa! Way to go! Ne mândrim cu time!
15 Oct 2023

Anonymous

150 RON
13 Oct 2023
Alexandra Ionescu : Fundația Vodafone România
Aleg un stil de viata sanatos si sustin proiectul Fundatiei Vodafone